Echipa noastră

Ghiță Dicoi

Pastor principal

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal București. Sub călăuzirea lui Dumnezeu, are o lucrare de consiliere, a altor pastori. Este căsătorit cu  Livia și au trei băieți și două fete.

Ioan Dura

Pastor asistent

Chemarea și pasiunea lui este vestirea Cuvântului Lui Dumnezeu. Predică în mod regulat în biserică, dar și la programe de studiu biblic și conferințe. Este căsătorit cu Voichița și au doi copii, Edi și Luana.

Vasile Alexandru

Prezbiter

Unul din liderii grupurilor de casă, lider la ASIMILARE, lucrare în proces de dezvoltare. Predică periodic în Biserică.
Este căsătorit cu Sănica și au doi copii.

Emanuel Geröcs Leahu

Diacon

Conduce Departamentul Cercetași Creștini al Royal Rangers, POSTUL 10. Este și administratorul companiei Garden Centrum. El este căsătorit cu Simona și au doi copii, Olivia și Luca.

Teo Tilea

Casier

Este responsabil la nivelul Departamentului Economico-financiar al bisericii. Este căsătorit cu Lidia și au trei băieți și o fată.


Alin Florin Lupean

Diacon

Este lider de tineret și unul din fondatorii Asociației Philippi Vision. De asemenea, în lucrarea cu tinerii, este implicat la nivel național, prin Asociația Tinerii Speranței și prin Conferința Flacara Închinarii, unde este organizator principal. Este căsătorit cu Lavinia și au împreună doi baieți.

 

Mike Dima

Diacon

Este diacon al bisericii, lider al echipei de Închinare a bisericii și un om implicat în viața bisericii, prin darul său de încurajare. Este căsătorit cu Alisa și au împreună un băiat și o fată.